Maleri av Marit PedersenI november er det Marit Pedersen som stiller ut sine malerier på Rælingen bibliotek. Hun har vært medlem av Rælingen maleklubb siden oppstarten i 2001.

Marit Pedersen har vært opptatt av tegning siden hun var barn. Begynte med porselensmaling i 1973 hos Bogen i Bærum og var med der i to sesonger. Hun maler figurativt og maler med Akryl.

Tok kurs i oljemaling hos Anne Lise Rønning i 1978. Har deltatt på to kurs i akrylmaling i Aurdal Fjellpark. Deltatt på malekurs hos Greta Gjøl Hagen, Bjørn Engkrog, Andreas Refsum og portrettmaling hos Elena O. Olsen. Hun har fått antatt bilder på den Jurierte Rælingsutstillingen. Marit har alltid deltatt på maleklubbens medlemsutstillinger i Sandbekkstua, som det etter hvert har blitt mange av, og på andre kollektive utstillinger i regi av Rælingen maleklubb.

Bildene er til salgs.
Kunstneren kan nåes på mobil: 413 18 497