Nok en sommer er over, og det betyr at nok en lesekampanje er over. I år var Skedsmo med på den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Bibliotekene på Romerike har i flere år hatt «vanlig» Sommerles, så lesekampanjen var kjent og godt etablert allerede. I år har deltakelsen skutt i været! Deltakelsen med digitale sommerles, som fungerer som et spill hvor barna får trofeer, premier og levler opp, er over doblet og det har inspirert til så mye leseglede! Hele 753 deltakere, hvorav 675 var med på den digitale, som tilsammen har lest nesten 8000 bøker i løpet av sommerens tre måneder! Det er over 830 000 sider!

Den store deltakelsen ble avsluttet på tradisjonelt vis med isfest på hovedbiblioteket! Tryllekunstner Davido kom og blendet oss med sin magi, til glede for store og små. I tillegg ble det premietrekning og selvsagt, IS. Takk til alle dere som kom og deltok! Takk til Strømmen Sparebank for sponsing av isfesten.

Del dette!