Sommerles 2017I dag gikk startskuddet for Sommerles over hele landet, og også i år er vi i Rælingen med på denne morsomme lesekampanjen! Alle som har lyst får lov til å delta, uansett alder. Dette er ingen konkurranse, men Sommerles skal motivere oss til å lese, og ha det gøy.

Skolebarn på 1. til 7. trinn kan registrere bruker på hjemmesidene til Sommerles.no. Hadde du bruker i fjor, kan denne brukes igjen i år. Hvis man ikke kan eller ønsker å registrere seg på nettet, kan man hente et skjema i biblioteket, som leveres når kampanjen er over. For ungdom og voksne har vi et eget skjema. Papirskjemaene kan hentes i biblioteket.

Omtrent hver 14. dag blir det også lagt ut et nytt kapittel i Sommerles-historien på hjemmesidene til Sommerles.no. Historien er skrevet av forfatter Mari Moen Holsve, og heter Jakten på tidstyven. For å kunne lese historien må du ha en kode, og det er en ny kode for hvert kapittel. Koden finner du ved å gå på biblioteket, hvor vi henger den opp.

Vi håper mange vil delta i år også!

Del dette!