Sol og sommer og sommerLES hører sammen. Snart er det ferie, da har vi ekstra god tid til å lese, alene eller for hverandre. Vi drar derfor igang vår årlige sommerleskampanje for barn i aldren 0-13 år og oppfordrer barn og unge til å lese minst fem bøker i løpet av sommerferien. Bøker, lydbøker og tegneserier av alle slag, og på alle språk, teller i oppsummeringen. Nøl ikke, stikk innom biblioteket i dag og hent et skjema, eller last ned her: Nettskjema 2017.

Når ferien er over, leverer du skjemaet med alle bøkene du har lest, til biblioteket, innen 20. august. Det er også helt greit å sende inn på e-post. Vi feirer alle sommerlesende barn med en iskremfest lørdag 2. sept. Da kommer også brødrene Egil og Svein Nyhus med forestillingen «To menn og en tavle.»  For at vi skal kjøpe inn nok is er det viktig at du har levert skjemaet før du kommer.

SommerLES er ingen konkurranse, det viktigste er at lesingen er lystbetont og moro, du konkurrerer kun med deg selv! Mange gleder seg til å slå rekorden sin fra tidligere år. Leser du minst fem bøker, er du velkommen på iskremfesten, og leser du ti bøker eller mer, er du med i trekningen av bokpremier.

Mange av de andre bibliotekene har en digital utgave av kampanjen. Siden vi har stengt i tre uker er det vanskelig å følge opp med utdeling av premier som er en del av den digitale kampanjen. Derfor deltar ikke vi i den.

@Hilde Kramer

Del dette!