I høst starter vi opp igjen med Åpen lesesirkel i Skedsmokorset filial! Møtene arrangeres kl. 11.00-12.00 første torsdag i måneden, med første samling 7. september. Vi samles i sofakroken i biblioteket, som ligger i 2. etg. på Skedsmo Senter, Skedsmokorset. Les helst boka på forhånd og bestill boka i god tid i forveien. Har vi den ikke inne, bestiller vi gjerne for deg fra andre bibliotek. Det er ingen påmelding – bare kom når du har lyst og det passer for deg. Velkommen til hyggelig prat over en kopp kaffe eller te!
Bøkene vi skal snakke om i høst er:
Av lys er du kommet av Britt Karin Larsen – 7. september
Kranes konditori av Cora Sandel – 5. oktober
Velkommen til Amerika av Linda Boström Knausgård – 2. november
Jenny av Sigrid Undset – 7. desember

Del dette!
    Translate »
    Menu Title