pressreaderPå bibliotekene i Nedre Romerike kan du nå lese og ta med deg hjem aviser gratis fra mer enn 100 land på nettbrett eller PC.

PressReader er en app som gir deg nye aviser og tidsskrifter i komplett digital utgave på bibliotekene i Enebakk, Fet, Lørenskog, Aurskog Høland, Nittedal, Rælingen, Skedsmo og Sørum. Velg mellom 2500 aviser og 1000 tidsskrifter fra mer enn 100 land på 60 forskjellige språk. Les dem på bibliotekets PC’er eller nettbrett eller last dem ned til eget nettbrett eller smarttelefon og ta med deg hjem. Du får 7 dagers fjerntilgang av gangen, og kan hente ny tilgang automatisk på et hotspot – disse finner du mange steder i Norge og i utlandet.

Nå kan du laste ned aviser og tidsskrifter også etter at du har forlatt biblioteket, såkalt Radient access. Det gjelder i 7 dager etter bibliotekbesøket.
Du kan også opprette en personlig konto på PressReader. Klikk på Sign in knappen oppe til høyre. Velg «New user? Sign Up now free»

Spør på biblioteket hvis du trenger hjelp!

Les mer her: http://blog.pressreader.com/use-pressreader/

Del dette!