Denne uka har folkebibliotekene og skolebibliotekene i den videregående skolen lansert tjenesten Press Reader.

På folkebibliotekene og de videregående skolene i Akershus kan du nå lese aviser fra mer enn 100 land på nettbrett, smarttelefon eller pc. Tjenesten gir innbyggerne tilgang til over 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på 60 forskjellige språk. Avisene og tidsskriftene kan leses på bibliotekets pc`er, eller lastes ned til eget nettbrett/smarttelefon og tas med hjem. Fylkesbiblioteket i Akershus har forhandlet frem avtalen som i første omgang er inngått for ett år.

Akershusbibliotekene har i tillegg felles e-boksamling gjennom tjenesten eBokBib. Med Press Reader har vi i fellesskap utvidet det digitale tilbudet ytterligere – til glede for fylkets  592 512 innbyggere!

Del dette!