休憩

Foto: Scanpix

Vet du at du kan få beskjed når det kommer nye titler til biblioteket innen områder som interesserer akkurat deg?

Som registrert låner kan du logge inn på Mine sider (Mappa mi) med lånernummer og pin-kode. Her går du inn på «Interesser». På denne siden kan du legge inn dine interesseområder, for eksempel «Spillefilmer på DVD for voksne». Du markerer ett eller flere interesseområder fra lista som kommer opp. Når du har markert dine interesseområder må du klikke på Lagre-knappen nederst på sida. Vi vil da varsle deg pr e-post hver gang biblioteket anskaffer en ny tittel innenfor dine interesseområder. Du kan definere så mange interesseområder som du ønsker.

For å lagre interesseområder kan du også gjøre et søk i bibliotekets base og velge knappen «Lagre som interesseområde» som kommer opp i treffene dine.

Du kan når som helst slette interesseområder hvis du ikke ønsker å motta e-postene lenger.

Del dette!